Det Norske Akademis Ordbok

kjøkkenets

9 treff

  • serveringspersonale

    substantiv personale som har ansvar for servering (på kafé, restaurant, hotell) ...
  • trøffelsaus

    substantiv saus tilsatt med trøfler ...
  • klappdør

    substantiv vertikalt delt, fjærbelastet dør uten håndtak og med luft over og under ...
  • pulard

    substantiv unghøne som er blitt sterilisert for at den skal gi finere og fetere kjøtt jf. kapun ...
  • avfallskvern

    substantiv elektrisk drevet kvern som monteres under sluket i kjøkkenets oppvaskbenk og brukes til å kverne opp matavfall og annet organisk avfall ...
  • planere

    verb planlegge ...
  • storeter

    substantiv storspiser ...
  • vinkjeller

    substantiv kjeller, kjellerrom som brukes til oppbevaring av vinflasker, beholdning av vin i en vinkjeller, kvalitet på vin (fra vinkjeller) vinstue eller vinkneipe innredet i kjelleretasj...
  • dunst

    substantiv damp, noe flyktig (og verdiløst) som straks forsvinner og er glemt, fantasifoster, blendverk (ille)luktende damp eller gassvirkning ...

Viser treff 1 til 9 av 9 totalt